Dutch (Netherlands) English (United Kingdom) German (Germany)

The ART in Transport...

A. Roemaat Transport B.V. is een internationaal transportbedrijf, gevestigd in Lichtenvoorde. Het transportbedrijf werd opgericht in 1964 en is in bijna een halve eeuw uitgegroeid tot een allround logistiek dienstverlener in distributie, lijn- en koeriersdiensten, op- en overslag.

A. Roemaat Transport B.V. vervoert dagelijks de meest uiteenlopende goederen, in binnen- en buitenland voor gerenommeerde opdrachtgevers. Dat gebeurt efficiënt met 50 transporteenheden die allemaal beschikken over een boordcomputer.

Bij A. Roemaat Transport B.V. werken ruim 100 professionals dagelijks aan 'The ART in Transport'. Stuk voor stuk no nonsense aanpakkers, betrouwbaar, flexibel, stipt en correct! Zij bedienen een uitgebreide, zeer diverse klantenkring die veelal kiest voor langdurige samenwerking. A. Roemaat Transport B.V. blijft uitbreiden.

Nieuws

Wij zoeken met spoed chauffeurs! m/v

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs (CE), communicatief vaardig en met een klant- en servicegerichte instelling. Heb jij ervaring met fijnmazige distributie van stukgoed bij diverse adressen door heel Nederland? Of ben je bereid om je te ontwikkelen tot de stukgoedchauffeur die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar: jan.harmelink@roemaat.nl.

Overweg kunnen met kooiaap en in bezit zijn van ADR (+ klasse 1) is niet verplicht, maar is wel een pré!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.