THE ART IN TRANSPORT, DAT MAKEN WE GRAAG VOOR U WAAR!

WERKNEMERS AAN HET WOORD


Jan Harmelink

HRM-medewerker/salarisadministrateur
 

Na 35 jaar gewerkt te hebben bij een ander bedrijf in Lichtenvoorde kwam ik begin 2014 door een faillissement op straat te staan en moest ik weer gaan solliciteren naar een nieuwe baan en uitdaging. De economie verkeerde nog in een enorme crisis en het vinden van een nieuwe baan viel dan ook zwaar tegen. Ik heb me suf gesolliciteerd en zelfs naar banen in Arnhem en Nijmegen gezocht en van het hele UWV-traject word je ook niet altijd happy. Gelukkig werd ik begin 2016 getipt over een mogelijke baan bij Aloys Roemaat Transport B.V. en ik was dan ook maar wat blij dat mij een nieuwe kans werd geboden in vergelijkbaar werk en dan ook nog zo dicht bij huis. Ik werd dan ook meteen in het diepe gegooid met allerlei zaken die spelen in de transportwereld, zoals ADR, code 95, bestuurderskaart etc. en die mij op dat moment nog niet bekend waren aangezien ik natuurlijk niet uit de transportwereld kwam. Kortom er lag voor mij een flinke uitdaging. Maar vanaf het begin heb ik met veel plezier gewerkt en heb ik gelukkig een goede band kunnen opbouwen met de collega’s. Zij weten mij te vinden en ik tracht met een luisterend oor en aandacht voor hun problemen een oplossing te bewerkstelligen en zaken te regelen die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren binnen ons transportbedrijf. Dit is natuurlijk medebepalend voor een goede sfeer binnen een bedrijf. Er worden veel investeringen gedaan in personeel en materieel hetgeen een positieve uitstraling geeft voor de hele firma.

Ik hoop dan ook nog jaren bij dit mooie bedrijf te mogen werken en dat wij dit samen met alle collega's nog verder kunnen uitbouwen tot het beste transportbedrijf in de mooie Achterhoek. 

Indien je vragen hebt over de mogelijkheden om bij ons te komen werken kun je mij altijd bereiken op jan.harmelink@roemaat.nl of via 0544-373030.

Groet, Jan Harmelink